Wandelen 

Duiken – snorkelen

Golf

Padel – tennis

Wandelen

Wie de wandelschoenen in de koffer heeft zal ongetwijfeld van de Camí de Ronda genieten. De Cami de Ronda is een prachtige wandelroute over oude smokkelaars en douaniers paden. Het pad werd oorspronkelijk aangelegd om de Guardia Civil te helpen om het smokkelen langs de kust te voorkomen. Het stuk van Tamariu tot voorbij Calella de Palafrugell loopt voor een gedeelte direct langs het strand en deels hoog boven de kust. Het uitzicht vanaf de hoger gelegen delen is ronduit adembenemend. De hele (plaatselijke) route loopt van Begur tot Palamos en is 22,5 kilometer.

Duiken

De baaien van dit gedeelte van de Costa Brava staan bekend als een van de mooiste duik- en snorkelplaatsen met fenomenale onderwater flora en fauna. De Roca Montiell in de baai van Tamariu is hier een voorbeeld van.

Op de boulevard van Tamariu duikschool Stollis Divebase waar les u kunt nemen of uitrustingen kunt huren. Stollis Divebase, opgericht in 1971, is een van de gevestigde duikscholen langs de Costa Brava. Met zijn individuele service een geschikte en gezinsvriendelijke duikbasis.

www.stollis-divebase.com

Golf

Wie de golfsport wil beoefenen komt hier de meest mooie banen van uitstekende kwaliteit tegen. In een straal van 15 kilometer zijn minstens 6 golfbanen en resorts te vinden. Eén van de mooiste is de achttien holes golfbaan Platja de Pals. Enkele kilometers verderop vinden we de 36 holes baan Emporda Golf Resort. Par3 pitch & putt Gualta ligt bij Torroella de Montgri, heeft achtien holes en is een baan voor zowel beginners als gevorderden.

Hieronder een foto impressie van de achttien holes golfbaan Platja de Pals. www.golfdepals.com

Padel, tennis

Voor de padel- en tennisspelers zijn er bij de Palafrugell Tennis Club twee padel banen met glazen wanden en drie gravel tennisbanen, welke per uur gehuurd kunnen worden. Informeer tijdig naar de beschikbaarheid.

Villa Linda

Paul & Dolores Gich Balló

Calle Peru 8
17212 Tamariu (Palafrugell)
Spanje

paul@villalinda.info

Dolores: ‭+34 606 733 928‬
Paul: ‭+34 629 381 388‬
‭+34 972 620 252‬